Τα γρανάζια JT αποτελούν τον παγκόσμιο ηγέτη στα γρανάζια κίνησης μοτοσυκλέτας και ATV. H τεχνολογία αιχμής που χαρακτηρίζει όλα τα στάδια παραγωγής τους, καθώς επίσης και τις πρώτες ύλες τους, έχουν σαν αποτέλεσμα την κορυφαία γκάμα γραναζιών μοτοσυκλέτας σε ασυναγώνιστη τιμή.

    JT

    ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ
    Τα οπίσθια γρανάζια JT κατασκευάζονται αποκλειστικά από υψηλής ποιότητας Ιαπωνικό high carbon C49 ατσάλι. Είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την ελαχιστοποίηση του βάρους και την ταυτόχρονη μεγιστοποίησή της αντοχής τους. Είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνετε ισορροπία και τέλεια εφαρμογή σε αρμονική συνεργασία με την αλυσίδα κίνησης.

     
    Τα εμπρόσθια γρανάζια JT κατασκευάζονται αποκλειστικά από υψηλής ποιότητας Ιαπωνικό SCM420 Chromoly ή C49 high carbon ατσάλι. Είναι κατασκευασμένα στο υψηλότερο σημείο ανοχής και εγγυώνται τέλεια εφαρμογή και συνεργασία με την αλυσίδα κίνησης. Έχουν υποστεί πλήρη θερμική επεξεργασία στον σωστό βαθμό σκληρότητας, παρέχοντας έτσι μέγιστη αντοχή και εκτεταμένη διάρκεια ζωής.
     

    ΟΕΜ ΤΥΠΟΥ ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ   
    Τα εμπρόσθια γρανάζια με λάστιχο έχουν χρησιμοποιηθεί από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μοτοσυκλετών από τις αρχές τις δεκαετίας του 1990, με κύριο στόχο την μείωση της επίδρασής της τριβής της αλυσίδας στα δόντια του εμπρόσθιου γραναζιού.  H JT διαθέτει τώρα τα ίδια γρανάζια στην αγορά των after market ανταλλακτικών. Η ποιότητα τους, ο σχεδιασμός και η εφαρμοσμένη τεχνολογία παραγωγής τους, η οποία είναι ίδια με τα OEM, τα καθιστούν ισότιμα τους.
     
    SC ΕΛΑΦΡΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖΟΜΕΝΑ ΑΤΣΑΛΙΝΑ OFF-ROAD ΓΡΑΝΑΖΙΑ
    ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΠΑΓΩΓΗΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ   
    Διαθέτουν μοναδικό σχεδιασμό αυτοκαθαρισμού που διατηρεί την περιοχή επαφής καθαρή από βρωμιά και λάσπη ενώ ταυτόχρονα μειώνει σημαντικά το βάρος. Τα οπίσθια γρανάζια JT SC είναι κατασκευασμένα από ατσάλι C45 που έχει υποστεί σκλήρυνση μέσω θερμικής επαγωγής και διαρκούν έως και έξι φορές περισσότερο από ένα γρανάζι αλουμινίου 7075, επεκτείνοντας με αυτόν τον τρόπο την διάρκειας ζωής της αλυσίδας κίνησης. Είναι σχεδιασμένα και φινιρισμένα στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας και διαθέσιμα σε μαύρο χρώμα με επικάλυψη Zinc.
     
    ΤWINSTAR
    ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΤΣΑΛΙΟΥ/ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΡΑΝΑΖΙΑ 
    ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΑΧΤΥΛΙΟΣ «ΔΟΝΤΙΩΝ» ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ
    ΘΕΡΜΙΚΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟ ΥΨΗΛΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ HIGH CARBON ΑΤΣΑΛΙ
    Η προηγμένη διαδικασία σκλήρυνσης της JT επιτυγχάνει σκληρότητα που μπορεί να διαρκέσει έξι φορές περισσότερο από ένα γρανάζι αλουμίνιου 7075-T6,  βελτιώνοντας κατακόρυφα την απόδοση μεταφοράς ισχύος.

    ΠΥΡΗΝΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
    ΧΑΜΗΛΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ 7075-Τ6 ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ
    Ακρίβεια που επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας την κοπή laser και επαγγελματικό CNC εξοπλισμό, με αποτέλεσμα ένα εξαιρετικά ελαφρύ και αγωνιστικά δοκιμασμένο προϊόν.
     
    Οι αλυσίδες κίνησης JT αποτελούν μία γκάμα ανώτερων ποιότητα αλυσίδων κίνησης μοτοσυκλέτας, η οποία έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί σε αγωνιστικά πρότυπα, με στόχο τα απόλυτα αποτελέσματα. Οι προδιαγραφές των προηγμένων αλυσίδων κίνησης JT είναι εφάμιλλές και σε πολλές περιπτώσεις ανώτερες των απαιτήσεων όλων των μοντέρνων μοτοσυκλετών, είτε αυτές είναι street, MX, Enduro, Οff-Road ή ATV.
     
    Η γκάμα αποτελείται από τους παρακάτω τύπους:

    Z3 SUPER HEAVY-DUTY X-RING
    Σχεδιασμένη για να προσφέρει την απόλυτη αντοχή,  προσφέροντας ταυτόχρονα υψηλή απόδοση για όλα τα μοντέλα superbikes.

     
    X1R3 HEAVY-DUTY X-RING
    Μια υψηλής αντοχής X-Ring αλυσίδα κίνησης για χρήση σε On αλλά και Off Road μοτοσυκλέτες
     
    X1R ULTRA LIGHTWEIGHT X-RING
    Μια υψηλής αντοχής, πολύ ελαφριά και χαμηλής τριβής X-Ring αλυσίδα κίνησης για Off Road μοτοσυκλέτες
     
    HPO HIGH PERFORMANCE O-RING
    HDR/HDS HEAVY DUTY
     
      

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)